Opvoedondersteuning in Amersfoort

Opvoedondersteuning in Amersfoort

Kun jij wel wat opvoedondersteuning in Amersfoort of omgeving gebruiken thuis? Vlot kan jou helpen met de opvoeding van je kind. Een kind opvoeden is een intensieve en moeilijke taak. Zeker als je kind met klachten of gedragsproblemen kampt kan dat de thuissituatie sterk beïnvloeden. Opvoedondersteuning in Amersfoort van Vlot helpt jou met de opvoeding van je kind als hij of zij met bijvoorbeeld autisme, hechtings- of angststoornissen, depressies of trauma’s kampt.

Door middel van onze opvoedondersteuning te Amersfoort gaat de situatie bij je thuis weer op rolletjes lopen en kun je beter met de problemen van je kind omgaan. Heb jij oren naar opvoedondersteuning in Amersfoort van Vlot? Bel dan gelijk naar 06 397 583 68 om verder te informeren of een afspraak te maken!

Over onze opvoedondersteuning te Amersfoort

Wij kunnen je op meerdere manieren opvoedondersteuning in Amersfoort aanbieden. Ten eerste kun je bij ons terecht voor gezinsbegeleiding aan huis. Aan huis werken stelt ons in staat een zo effectief mogelijke opvoedondersteuning te Amersfoort aan te bieden. Dat is namelijk de plek waar de opvoeding vooral plaatsvindt.

Wij gaan daarbij laagdrempelig en flexibel te werk en komen langs wanneer dat nodig is. Kantooruren doen we niet aan. Ten tweede organiseren we ook thema avonden, met vier verschillende thema avonden van ieder anderhalf uur. Tijdens deze avonden geven je we opvoedondersteuning te Amersfoort in het licht van een bepaald thema.

Wie zijn wij?

Wij zijn Myrthe van der Riet en Ilonka Nevenzeel. Samen vormen we Vlot en bieden we gespecialiseerde opvoedondersteuning in Amersfoort en omstreken aan. Wij hebben jarenlange ervaring in psychiatrische problematiek bij ouders en kinderen. Met Vlot gebruiken we die ervaring en kennis door praktische pedagogische gezinsbegeleiding in Utrecht en gezinshulp aan bij de opvoeding van kinderen tussen de 0 en 18 jaar aan te bieden. We hanteren geen wachtlijsten en kunnen ook voor perioden langer dan drie maanden als opvoedondersteuning in Amersfoort of omgeving optreden.

Maak gelijk een afspraak!

Ben je op zoek naar opvoedondersteuning in Amersfoort? Vlot helpt je verder. Om contact met ons op te nemen voor een afspraak of voor meer informatie kun je ons bellen op 06 397 583 68. Je kunt ook ons contactformulier op de site invullen, of ons een mailtje sturen.

Contact opnemen Bel direct

Maak een afspraak

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Kort bericht over de afspraak