Kindertherapie in Amersfoort bij jou thuis

Kindertherapie in Amersfoort

Denk jij thuis kindertherapie te Amersfoort of omgeving nodig te hebben? Dan kan Vlot je verder helpen! Opvoeden is moeilijk en zeker als jouw kind klachten heeft of niet goed in zijn of haar vel zit, kan dat voor moeizame situaties zorgen bij jou thuis. Je kunt dan een kindertherapeut inschakelen voor kindertherapie in Amersfoort of omgeving. Als je Vlot inschakelt komen we bij jou thuis, zodat we met eigen ogen kunnen meemaken en zien waar de problemen liggen. Dat stelt ons goed in staat om jouw gezin te helpen met kindertherapie te Amersfoort.

We maken kennis met je kind en kunnen zo achterhalen hoe jouw kind in een thuissituatie is. Vervolgens kunnen we proberen de oorzaak van de klachten te vinden, waarop we aan die klachten kunnen gaan werken. Klinkt kindertherapie te Amersfoort jou als een goede oplossing in de oren? Vraag dan gerust eens meer informatie aan over kindertherapie te Amersfoort door Vlot.

Kindertherapie te Amersfoort van Vlot

Vlot biedt kindertherapie te Amersfoort of omgeving aan bij jou thuis. Jouw huis is namelijk de plek waar de opvoeding van je kind voor het grootste gedeelte van je tijd zal plaatsvinden. Wij stellen ons flexibel op en kunnen niet alleen tijdens kantooruren bij jou over de vloer komen, maar ook bijvoorbeeld ’s avonds. Kies je voor Vlot voor kindertherapie in Amersfoort, dan kun je meteen geholpen worden. Omdat we geen wachtlijsten hebben kunnen we direct beginnen met een intakegesprek.

Over ons

Vlot bestaat uit twee spontane meiden, Myrthe van der Riet en Ilonka Nevenzeel. Wij bieden diverse vormen van gezinsbegeleiding en kindertherapie te Amersfoort of omgeving aan. We hebben veel ervaring met kinderen met gedragsproblemen en andere problemen op gedaan gedurende onze carrière, alsmede veel kennis over psychiatrie. Met onze ervaring en kennis helpen wij gezinnen die problemen hebben met de opvoeding van kinderen tussen de 0 en 18 jaar. We worden daarbij bijgestaan door een breed netwerk bestaande uit diverse specialisten en kunnen je dus ook doorverwijzingen geven.

Vraag een intakegesprek aan!

Zie jij een oplossing in kindertherapie in Amersfoort? Dan kun je gerust contact opnemen met Vlot om meer informatie of een intakegesprek aan te vragen. Je kunt ons bellen op 06 397 583 68 , een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Contact opnemen Bel direct

Maak een afspraak

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Kort bericht over de afspraak