Op zoek naar een kindercoach in Amersfoort of omgeving?

Kindercoach in Amersfoort

Een kindercoach in Amersfoort gezocht? Vlot helpt jou verder met de opvoeding van je kind. Opvoeden kan lastig zijn. De ontwikkeling van je zoon of dochter kan soms rap gaan, maar soms ook wat stagneren. Soms zit het leven namelijk tegen en loopt een kind tegen dingen aan die voor gedragsproblemen zorgen. Een kindercoach in Amersfoort of omgeving kan ondersteuning en advies bieden in situaties waarin jij het even niet meer weten. Hoe dien je om te gaan met depressiviteit onder kinderen? Met angststoornissen? Met autisme, of met andere gedragsproblemen? Elk kind is uniek en soms kan het daarom zoeken zijn naar de juiste manier om met een situatie om te gaan. Myrthe van der Riet is namens Vlot actief als kindercoach in Amersfoort en omgeving. Door middel van praktische pedagogische gezinsbegeleiding, therapie en trainingen helpt zij jou de ontwikkeling van je kind weer vlot te trekken. Is dit wat jij denkt nodig te hebben? Informeer dan gerust eens verder door even contact op te nemen!

Wat kan een kindercoach rondom Amersfoort voor je betekenen?

Een kindercoach in Amersfoort of omgeving is iemand die jouw gezin van gezinsbegeleiding kan voorzien. Daarbij beginnen we altijd met een intakegesprek. Tijdens dat gesprek leren we elkaar kennen, wordt je thuissituatie besproken en bekijken we hoe wij jou het beste van dienst kunnen zijn. Vervolgens stellen we een plan van aanpak voor het gezinsbegeleidingstraject op. Dit traject heeft doorgaans een duur van zo’n drie maanden. Als kindercoach in Amersfoort werken we bij jou thuis om je bij de opvoeding van je kind te begeleiden. Daarbij gaan we oplossingsgericht en flexibel te werk. Dat betekent dat we er altijd voor je zijn en niet enkel tijdens kantooruren. Kiezen voor een kindercoach van Vlot heeft als voordeel dat wij niet met wachtlijsten werken. Je kunt dus direct geholpen worden.

Thema avonden

Mogelijk heb je naast gezinsbegeleiding van een kindercoach in Amersfoort ook baat bij onze trainingen en thema avonden. Deze worden samen met Myrthe georganiseerd door Ilonka Nevenzeel. Samen geven meer informatie over een verscheidenheid aan onderwerpen verwant aan het opvoeden van kinderen. Wij organiseren vier verschillende thema avonden, ieder van circa anderhalf uur. Tijdens de thema avonden krijg je ook de kans om je verhaal te doen bij andere ouders en met elkaar over jullie situatie te praten.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Heb je een vraag of opmerking over onze dienstverlening als kindercoach in Amersfoort of omstreken, of wil je direct een afspraak maken? Wij helpen je graag verder. Neem daarvoor even contact met ons op.

Wij zijn per telefoon te bereiken via op 06 397 583 68.

Een berichtje per e-mail of via het contactformulier op onze website sturen kan ook. Je krijgt uiteraard zo snel mogelijk een reactie van ons.

Contact opnemen Bel direct

Maak een afspraak

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Kort bericht over de afspraak