Integratieve kindertherapie in Amersfoort

Integratieve kindertherapie in Amersfoort

Vlot biedt integratieve kindertherapie in Amersfoort en omgeving aan. Is jouw thuissituatie lastig omdat je een kind hebt die niet lekker in zijn of haar vel zit of bepaalde klachten heeft? Dan is integratieve kindertherapie te Amersfoort wellicht een oplossing voor je! Bij deze vorm van therapie komt een kindertherapeut bij jou thuis om met je kind om te kunnen gaan, te praten en bijvoorbeeld wat te spelen. Zo kan de kindertherapeut aan de hand van integratieve kindertherapie te Amersfoort of omstreken achterhalen waar het probleem ligt. Daarop kan een oplossing gezocht worden. Door vervolgens met deze oplossing aan de slag te gaan zal door middel van de integratieve kindertherapie in Amersfoort jouw kind weer beter in zijn of haar vel zitten.

Is dit wat jij goed kan gebruiken thuis? Neem dan contact op om verder te informeren.

Integratieve kindertherapie te Amersfoort van Vlot

Bij integratieve kindertherapie te Amersfoort gaat het erom dat wij werken waar de opvoeding van je kind met name plaatsvindt, namelijk bij jou in huis. Dat is het integratieve aspect van de integratieve kindertherapie te Amersfoort. Vlot is flexibel en komt daarom niet alleen tijdens kantooruren bij jou over de vloer, maar ook daarbuiten. Een ander voordeel van Vlot is dat je bij ons meteen geholpen kan worden. Wij hebben geen wachtlijsten en kunnen jouw gezin dus direct helpen met integratieve kindertherapie in Amersfoort of omgeving.

Over Vlot

Vlot bestaat uit twee meiden die diverse vormen van gezinsbegeleiding aanbiedt, waaronder integratieve kindertherapie te Amersfoort. We hebben veel ervaring met kinderen met gedragsproblemen en andere problemen op gedaan gedurende onze carrière, alsmede veel kennis over psychiatrie. Met onze ervaring en kennis helpen wij gezinnen die problemen hebben met de opvoeding van kinderen tussen de 0 en 18 jaar. We worden daarbij bijgestaan door een breed netwerk bestaande uit diverse specialisten en kunnen je dus ook doorverwijzingen geven.

Een oplossing voor jouw situatie?

Denk jij dat integratieve kindertherapie te Amersfoort of omgeving een goede oplossing is voor jouw gezin? Neem dan gerust contact met ons op om verder te informeren! Vlot helpt je graag verder. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 06 397 583 68 , of per e-mail of het contactformulier.

Contact opnemen Bel direct

Maak een afspraak

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Kort bericht over de afspraak