Gezinsondersteuning in Utrecht nodig?

Gezinsondersteuning Utrecht

Heb je als ouder het gevoel dat je wel wat gezinsondersteuning kan gebruiken? Als je thuis een kind hebt die met gedragsproblemen kampt als gevolg van bijvoorbeeld autisme, hechtings- of angststoornissen, depressies of trauma’s kan het zijn dat je soms in de knel komt met de opvoeding. Dat kan voor moeilijke situaties thuis zorgen. Om je daarbij te helpen bieden wij van Vlot gezinsondersteuning in Utrecht en omstreken aan. Met onze gezinsondersteuning in Utrecht krijg je de situatie thuis weer onder controle.

Wij werken met een lange termijn visie, zodat je ook na onze gezinsondersteuning in Utrecht de gedragsproblemen van je kind aankan. Had je meer willen weten over onze gezinsondersteuning in Utrecht en omstreken? Bel dan gerust naar 06 397 583 68 voor meer informatie.

Wat doen wij allemaal?

Vlot kan je op diverse manieren gezinsondersteuning in Utrecht bieden. We bieden gezinsbegeleiding bij je thuis aan als je je zorgen maakt om je kind. Om een zo effectief mogelijke gezinsondersteuning in Utrecht te zijn werken we daar waar de problemen zich voordoen: bij je thuis. Daarbij werken wij laagdrempelig met je samen. We stellen ons op en komen langs wanneer dat nodig is. Wij houden ons dus niet enkel aan kantooruren.

Verder bieden we coaching aan ouders die hun vaardigheden willen verbeteren. Zo organiseert Vlot ook thema avonden. Er zijn vier verschillende thema avonden van elk anderhalf uur. Tijdens zo’n thema avond geven we je meer informatie over kinderen, ontwikkeling en opvoeding en kun je samen met andere ouders je verhaal doen.

Over ons

Wij zijn Myrthe van der Riet en Ilonka Nevenzeel. Samen vormen we Vlot en bieden we gespecialiseerde gezinsondersteuning in Utrecht en omstreken aan. Wij hebben jarenlange ervaring in psychiatrische problematiek bij ouders en kinderen. Met Vlot gebruiken we die ervaring en kennis door praktische pedagogische gezinsbegeleiding in Utrecht en gezinshulp aan bij de opvoeding van kinderen tussen de 0 en 18 jaar aan te bieden.

We hanteren geen wachtlijsten en kunnen ook voor perioden langer dan drie maanden als gezinshulp optreden.

Bel gelijk voor gezinsondersteuning te Utrecht van Vlot

Ben je op zoek naar gezinsondersteuning in Utrecht voor thuis? Laat Vlot je dan bijstaan. Om contact met ons op te nemen voor een afspraak of voor meer informatie kun je ons bellen op 06 397 583 68. Je kunt ook ons contactformulier op de site invullen, of ons een mailtje sturen. Vlot, jouw gezinsondersteuning te Utrecht bij de opvoeding van je kind!

Contact opnemen Bel direct

Maak een afspraak

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Kort bericht over de afspraak