Wij bieden gezinshulp in en rond Amersfoort

Gezinshulp in Amersfoort?

Zit je thuis een beetje in de knel met de opvoeding van je kind? Loopt het niet helemaal lekker en ben je bang dat je er zelf niet meer uitkomt? Vlot biedt hulp aan voor gezinnen met kinderen die met diverse problemen kampen, zoals autisme, hechtings- of angststoornissen, depressies of trauma’s. We kunnen je helpen weer grip op het probleem te krijgen, je daarover van extra informatie te voorzien en je helpen bij het vinden van een oplossing. Dit doen we door bij je thuis een plan op te stellen waarmee we de opvoeding weer helemaal vlot kunnen trekken. Daarbij werken we met een lange termijnvisie, zodat je na onze gezinshulp de situatie helemaal zelf aankan. Deze diensten leveren we in Amersfoort en omgeving.

Met onze nieuwe inzichten en praktische handvatten komt het thuis weer helemaal goed. Had je meer willen weten over gezinshulp van Vlot? Bel dan direct naar 06 397 583 68 voor meer informatie.

Wat doen wij allemaal?

Als gezinshulp doet Vlot verschillende dingen. Zo bieden wij thuishulp aan ouders die zich zorgen maken om hun kind, aan ouders die hun vaardigheden willen verbeteren, aan ouders die hun kind willen helpen. Daarbij werken wij laagdrempelig in samenwerking met ouders. Om een zo effectief mogelijke gezinshulp te zijn werken we daar waar alles zich afspeelt: bij je thuis. We stellen ons zo flexibel als mogelijk op en komen langs wanneer het nodig is. Wij houden ons dus niet enkel aan kantooruren.

Naast gezinsbegeleiding organiseert Vlot ook thema-avonden. Er zijn vier verschillende thema-avonden van elk anderhalf uur. Tijdens zo’n thema avond geven we je meer informatie over kinderen, ontwikkeling en opvoeding en kun je samen met andere ouders je verhaal doen.

Over Vlot

Vlot bestaat uit Myrthe van der Riet en Ilonka Nevenzeel. Samen zijn ze gespecialiseerde gezinshulp met kennis van en jarenlange ervaring in psychiatrische problematiek bij ouders en/of kinderen. Met die ervaring en kennis bieden we praktische pedagogische gezinsbegeleiding en gezinshulp aan bij de opvoeding van kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Dit doen wij in de omgeving van Utrecht en Amersfoort. We hanteren geen wachtlijsten en kunnen ook voor perioden langer dan drie maanden optreden.

Bel ons direct voor gezinshulp in Amersfoort en omgeving

Heb je thuis gezinshulp nodig? Laat Vlot je dan bijstaan. Om contact met ons op te nemen voor een afspraak of voor meer informatie kun je ons bellen op 06 397 583 68. Je kunt ook ons contactformulier op de site invullen, of ons een mailtje sturen. Vlot, jouw gezinsbegeleiding bij de opvoeding van je kind!

Contact opnemen Bel direct

Maak een afspraak

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Kort bericht over de afspraak