Bent u op zoek naar een gezinscoach?

Gezinscoach aan huis

Een kind opvoeden doe je niet zomaar even. Geen enkel kind zit op dezelfde manier in elkaar en daarom dien je met elk kind op een andere manier om te gaan. Maar hoe weet wat in verschillende situaties steeds de beste manier van aanpakken is? Hoe ga je om met een hechtingsstoornis, een angststoornis, autisme, een achterstandsontwikkeling of andere problemen? In dergelijke situaties zou de hulp van een gezinscoach wel zo prettig zijn. Bij Vlot begrijpen we dat ouders of opvoeders het spoor soms even bijster zijn en het gewoon niet meer weten. Daarom doen wij aan praktische pedagogische gezinsbegeleiding en bieden we gezinstrainingen aan in Utrecht, Amersfoort en omstreken. Vlot bestaat uit twee meiden met vele jaren ervaring met kinderen en jongeren.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gelijk contact met ons op.

Gezinsbegeleiding aan huis

Als gezinscoach bieden we onder meer gezinsbegeleiding aan. Na afloop van een intakegesprek waarin we uw thuissituatie bespreken stellen we een gezinsbegeleidingstraject op. Vervolgens zullen we gedurende het traject, dat meestal zo’n drie maanden duurt, bij je thuis als gezinscoach optreden en je begeleiden bij de opvoeding van het kind. Omdat we bij je thuis werken ontvang je onze hulp niet alleen tijdens kantooruren, maar staan we altijd voor je klaar. Zo komen we samen tot een oplossing van de situatie.

Het voordeel van een gezinscoach van Vlot is dat je bij ons niet te maken hebt met een wachtlijst. Jij en je kinderen kunnen dus gelijk door ons geholpen worden.

Bekijk onze thema avonden

Vlot organiseert ook thema avonden waar ouders over verschillende onderwerpen (zoals kinderen, ontwikkeling en opvoeding) meer informatie kunnen krijgen. Je bezoekt de thema-avond samen met allerlei andere ouders. Zo is er ook een mogelijkheid om je hart te luchten en je verhalen te delen. Onze thema-avonden kunnen ook op scholen gegeven worden. Zo kunnen we tegelijkertijd leerkrachten van informatie en praktische handvatten voorzien.

We hebben vier verschillende thema’s tijdens onze thema-avonden, die allemaal ongeveer anderhalf uur duren. Indien ouders het fijn vinden om in groepsverband aan verschillende thema’s te werken kunnen ze ook met hun hele gezin meedoen met de gezinsgroep. Deze groep komt een aantal keer bij elkaar en bestaat uit een theoretisch gedeelte voor ouders en een praktijk gedeelte voor ouder en kind samen.

Hulp nodig van een gezinscoach?

Denk je dat je de hulp van een gezinscoach wel kunt gebruiken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wil je gelijk een afspraak maken, of had je eerst nog wat meer informatie gewild? Vul dan het contactformulier op onze site in. Je kunt ons ook een mailtje sturen, of ons bellen op 06 397 583 68.

Contact opnemen Bel direct

Maak een afspraak

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Kort bericht over de afspraak