Bent u op zoek naar een gezinscoach in Utrecht?

Gezinscoach in Utrecht

Ben je op zoek naar een gezinscoach in Utrecht of omstreken die je kan helpen met de opvoeding van je kind thuis? Vlot is je graag van dienst. Wij zijn twee meiden met veel ervaring in psychiatrische problematiek bij ouders en kinderen. Met die ervaring en kennis bieden we gezinsbegeleiding aan bij het opvoeden van kinderen met gedragsproblemen, zoals hechtingsstoornissen, autisme, angststoornissen en achterstandsontwikkelingen. Dergelijke situaties kunnen soms voor problemen zorgen thuis, omdat je als ouder soms misschien niet meer weet hoe je daar mee om moet gaan. Als gezinscoach in Utrecht kan Vlot je daarbij helpen.

Met praktische pedagogische gezinsbegeleiding en gezinstrainingen kunnen we je weer grip geven op de opvoeding van je kind. Meer weten over wat we als gezinscoach in Utrecht voor je kunnen betekenen? Neem dan gelijk contact met ons op.

Informatieve thema avonden

Om ouders van informatie te voorzien over gedragsproblemen en opvoeding organiseert Vlot thema avonden. Deze kun je samen met allerlei andere ouders bezoeken. Wij organiseren vier verschillende thema avonden, die elk ongeveer anderhalf uur duren. Tijdens de thema avond geven we je informatie over onderwerpen als kinderen, ontwikkeling en opvoeding en krijg je de kans om je hart te luchten door je verhalen te delen met andere ouders. Indien ouders het fijn vinden om in groepsverband aan verschillende thema’s te werken kunnen ze ook met hun hele gezin meedoen met de gezinsgroep. Deze groep komt een aantal keer bij elkaar en bestaat uit een theoretisch gedeelte voor ouders en een praktijk gedeelte voor ouder en kind samen.

Als gezinscoach in Utrecht bieden we onze thema avonden ook aan op scholen, zodat we tegelijkertijd leerkrachten van informatie en praktische handvatten kunnen voorzien.

Gezinsbegeleiding aan huis

Als gezinscoach in Utrecht doen we ook aan gezinsbegeleiding. Het voordeel van een gezinscoach in Utrecht van Vlot is dat je bij ons niet te maken hebt met een wachtlijst. Jij en je kinderen kunnen dus gelijk door ons geholpen worden. Dit doen we bij je thuis, zodat we met onze eigen ogen kunnen zien hoe het er bij je thuis aan toe gaat. We zullen eerst in een intakegesprek je thuissituatie bespreken en op basis daarvan een gezinsbegeleidingstraject opstellen. Vervolgens zullen we gedurende het traject, dat meestal zo’n drie maanden duurt, bij je thuis als gezinscoach in Utrecht optreden en je begeleiden bij de opvoeding van je kind.

Omdat we bij je thuis werken ontvang je onze hulp niet alleen tijdens kantooruren, maar staan we altijd voor je klaar. Zo komen we samen tot een oplossing van de situatie.

Hulp nodig van een gezinscoach in Utrecht?

Denk je dat je de hulp van een gezinscoach wel kunt gebruiken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wil je gelijk een afspraak maken, of had je eerst nog wat meer informatie gewild? Vul dan het contactformulier op onze site in. Je kunt ons ook een mailtje sturen, of ons bellen op 06 397 583 68.

Contact opnemen Bel direct

Maak een afspraak

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Kort bericht over de afspraak