Op zoek naar een gezinscoach in Amersfoort?

Gezinscoach Amersfoort

Hoe ga je als ouder om met kinderen die depressief zijn? Met kinderen die een angststoornis hebben? Met autistische kinderen? Of met kinderen die andere gedragsproblemen hebben? Wij begrijpen dat je het als ouder soms ook even niet meer weet. Opvoeden is immers niet eenvoudig, elk kind zit anders in elkaar en zeker bij kinderen met gedragsproblemen kan dat thuis voor moeilijke situaties zorgen. Hulp van een gezinscoach in Amersfoort is dan wel zo fijn.

Myrthe van der Riet en Ilonka Nevenzeel van Vlot kunnen bij je thuis als gezinscoach in Amersfoort optreden. Wij geven praktische pedagogische gezinsbegeleiding en allerlei gezinstrainingen in de regio van Amersfoort. Maak gebruik van onze ervaring als gezinscoach te Amersfoort om je situatie thuis weer recht te trekken. Neem gerust contact op als je meer wilt weten over wat we voor je kunnen betekenen.

Gezinsbegeleiding bij jou thuis

Als gezinscoach in Amersfoort kunnen we je onder meer van gezinsbegeleiding voorzien. Het voordeel van een gezinscoach te Amersfoort van Vlot is dat je bij ons niet te maken hebt met een wachtlijst. Jij en je kinderen kunnen dus gelijk door ons geholpen worden. Wij doen dit bij je thuis. Zo staan we altijd voor je klaar en dus niet alleen tijdens kantooruren.

Onze gezinsbegeleiding begint met een intakegesprek waarin we uw thuissituatie bespreken. Op basis daarvan stellen we een gezinsbegeleidingstraject op. Vervolgens zullen we gedurende het traject, dat meestal zo’n drie maanden duurt, bij je thuis als gezinscoach te Amersfoort optreden en je begeleiden bij de opvoeding van je kind. Samen komen we tot een oplossing van je problemen thuis.

Thema avonden

Vlot organiseert ook thema avonden waar ouders meer informatie kunnen krijgen over diverse onderwerpen, zoals kinderen, ontwikkeling en opvoeding. Ook geven onze thema-avonden je de mogelijkheid om je hart te luchten en je verhalen te delen met allerlei andere ouders. We hebben vier verschillende thema’s tijdens onze thema-avonden, die allemaal ongeveer anderhalf uur duren. Als gezinscoach in Utrecht bieden we onze thema-avonden ook aan op scholen, zodat we tegelijkertijd leerkrachten van informatie en praktische handvatten voorzien.

Ook is het mogelijk dat je met het hele gezin meedoet met de gezinsgroep. De gezinsgroep komt een paar keer bij elkaar om in groepsverband aan verschillende thema’s te werken en bestaat uit een theoretisch gedeelte voor ouders en een praktijk gedeelte voor ouder en kind samen.

Zoekt u een gezinscoach in Amersfoort?

Ben je op zoek naar een gezinscoach in Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je gelijk een afspraak maken, of had je eerst nog wat meer informatie gewild? Vul dan het contactformulier op onze site in. Je kunt ons ook een mailtje sturen, of ons bellen op 06 397 583 68.

Contact opnemen Bel direct

Maak een afspraak

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Kort bericht over de afspraak