Op zoek naar gezinsbegeleiding in Utrecht?

Gezinsbegeleiding Utrecht

Kinderen komen niet met een handleiding. Iedereen is anders en dat kan de opvoeding van je kind soms lastig maken. Dat kan zeker het geval zijn als je kind niet wil eten, niet goed kan slapen of andere gedragsproblemen heeft. Om ouders die soms met de handen in het haar staan thuis te helpen biedt Vlot gezinsbegeleiding te Utrecht en omstreken aan.

Met onze gezinsbegeleiding te Utrecht krijg je de situatie thuis weer onder controle. Daarbij werken we met een lange termijn visie, zodat je bij ons een duurzame in plaats van een snelle oplossing krijgt. Onze begeleidingstrajecten duren doorgaans zo’n drie maanden, maar dit kunnen we verlengen indien nodig. Wil je meer informatie over gezinsbegeleiding te Utrecht van Vlot? Neem dan snel contact met ons op.

Gezinsbegeleiding in Utrecht door Vlot

Onze gezinsbegeleiding te Utrecht en omstreken begint met een intakegesprek waarin we je thuissituatie bespreken en welke problemen je met de opvoeding hebt. Zo kunnen wij beoordelen hoe onze gezinsbegeleiding te Utrecht je verder kan helpen. Na het intakegesprek beginnen we met het opstellen van een gezinsbegeleidingstraject en een dossier. Hierop zullen we met je bespreken hoe onze gezinsbegeleiding te Utrecht er voor je uit gaat zien.  Als je gezinsbegeleiding van ons ontvangt helpen we je niet alleen tijdens kantooruren, maar ook daar buiten.

Bij ons krijg je gezinsbegeleiding bij je thuis, zodat we daadwerkelijk aanwezig zijn op de plek waar alles gebeurt. Na afloop van het traject zullen we vervolgens nog het verloop daarvan evalueren en samen tot een afronding komen.

Over ons

Vlot bestaat uit Myrthe van der Riet en Ilonka Nevenzeel, twee spontane meiden die vele jaren ervaring hebben met praktische pedagogische gezinsbegeleiding te Utrecht en omstreken. Over verloop van tijd hebben we veel ervaring op gedaan met kinderen met gedragsproblemen en andere problemen. Ook hebben we veel kennis over psychiatrie. Met onze ervaring en kennis helpen wij gezinnen die problemen hebben met de opvoeding van kinderen tussen de 0 en 18 jaar. We worden bijgestaan door een breed netwerk van diverse specialisten.

We bieden onze gezinsbegeleiding aan in Utrecht, Amersfoort en omstreken.

Maak gelijk een afspraak voor gezinsbegeleiding in Utrecht

Kun je wel wat gezinsbegeleiding bij je thuis gebruiken bij de opvoeding van een kind? Vlot helpt je graag verder. Bij ons kunnen kinderen gelijk geholpen worden, aangezien we niet met een wachtlijst werken. Neem voor meer informatie over onze gezinsbegeleiding of het maken van een afspraak gerust contact met ons op. Je kunt het contactformulier op onze site invullen, ons een mailtje sturen, of bellen naar 06 397 583 68.

Contact opnemen Bel direct

Maak een afspraak

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Kort bericht over de afspraak