Op zoek naar gezinsbegeleiding in Amersfoort?

Gezinsbegeleiding Amersfoort

Een kind opvoeden is niet eenvoudig. Als ouder weet je ook niet altijd hoe je bepaalde situaties goed aan moet pakken. Dat is zeker het geval wanneer uw kind gedragsproblemen kent als gevolg van bijvoorbeeld autisme, een traumatische ervaring, een angststoornis of een achterstand in de ontwikkeling. Gezinsbegeleiding in Amersfoort kan je weer wegwijs maken bij de opvoeding van je kind.

Myrthe van der Riet en Ilonka Nevenzeel van Vlot kunnen je deze gezinsbegeleiding te Amersfoort of omstreken bieden. Met hun gezinsbegeleiding te Amersfoort krijg je een periode lang informatie over en begeleiding bij het opvoeden van je kind. Zo krijg je over verloop van tijd weer grip op de situatie thuis. Wil je meer informatie over gezinsbegeleiding te Amersfoort en omstreken van Vlot? Neem dan gelijk contact met ons op.

Gezinsbegeleiding in Amersfoort van Vlot

Om je situatie thuis zo goed als mogelijk te kunnen begrijpen werken wij daar waar de opvoeding van je kind vooral plaatsvindt: bij je thuis. Onze gezinsbegeleiding te Amersfoort ontvang je dus niet alleen tijdens kantooruren, maar ook daar buiten. Als je kiest voor Vlot kunnen we jou en je kind gelijk helpen. We werken namelijk niet met wachtlijsten, zodat je bij ons direct aan de beurt bent.

Voordat we met de gezinsbegeleiding te Amersfoort beginnen hebben we eerst een intakegesprek, waarin we de problemen thuis bespreken en beoordelen of onze gezinsbegeleiding te Amersfoort je verder kan helpen. Daarop stellen we een stappenplan op en bespreken we hoe het gezinsbegeleidingstraject er uit gaat zien. Ook maken we een dossier aan.

Meestal is het traject met ongeveer drie maanden doorlopen, maar (na overleg) kan dit langer worden als we dat nodig vinden. Gedurende het traject pakken we thuis samen het probleem aan. Na afloop zullen we vervolgens nog het verloop van het traject evalueren en tot een afronding komen.

Over ons

Vlot bestaat uit twee spontane meiden die praktische pedagogische gezinsbegeleiding te Amersfoort en omstreken doen, maar ook gezinsbegeleiding die verder gaat dan dat. We hebben veel ervaring met kinderen met gedragsproblemen en andere problemen op gedaan gedurende onze carrière, alsmede veel kennis over psychiatrie. Met onze ervaring en kennis helpen wij gezinnen die problemen hebben met de opvoeding van kinderen tussen de 0 en 18 jaar. We worden daarbij bijgestaan door een breed netwerk bestaande uit diverse specialisten en kunnen u dus ook doorverwijzingen geven.

Maak gelijk een afspraak voor gezinsbegeleiding in Amersfoort

Zou je wel wat gezinsbegeleiding te Amersfoort of omstreken kunnen gebruiken thuis bij de opvoeding van je kind? Vlot helpt je graag verder. Neem voor meer informatie over onze gezinsbegeleiding te Amersfoort of het maken van een afspraak gerust contact met ons op. Je kunt het contactformulier op onze site invullen, ons een mailtje sturen, of bellen naar 06 397 583 68.

Contact opnemen Bel direct

Maak een afspraak

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Kort bericht over de afspraak