Zoekt u gezinsbegeleiding aan huis?

Gezinsbegeleiding aan huis

Ben je op zoek naar gezinsbegeleiding aan huis? Dan ben je bij Vlot aan het juiste adres. Gezinsbegeleiding aan huis is een goede oplossing als het thuis niet zo lekker loopt met je gezin. Heb je een kind dat voor problemen zorgt, bijvoorbeeld wegens bepaalde klachten of gedragsproblemen? Dan is het begrijpelijk dat de opvoeding niet altijd even vlekkeloos verloopt.

Met gezinsbegeleiding aan huis kan Vlot jouw situatie weer rechttrekken. Wij kijken dan niet alleen naar een oplossing voor de korte termijn, maar werken ook samen met jou aan een plan voor de lange termijn. Is gezinsbegeleiding aan huis wat jij nodig hebt voor je gezin? Bel dan naar 06 397 583 68 om een afspraak te maken voor een intakegesprek!

Gezinsbegeleiding aan huis door Vlot

Vlot staat daadwerkelijk altijd voor je klaar. Wij stellen ons zo flexibel als mogelijk op en bieden daarom gezinsbegeleiding aan huis aan op elk moment van de dag, en niet alleen tijdens kantooruren. Ook werken we niet met een wachtlijst. Bij ons kun je dus gelijk geholpen worden.

Gezinsbegeleiding aan huis begint met een intakegesprek, zodat we de problemen thuis kunnen bespreken en kunnen beoordelen of onze gezinsbegeleiding aan huis je verder kan helpen. Daarop bespreken we hoe het gezinsbegeleidingstraject er uit gaat zien en maken we een dossier aan.

Doorgaans is het traject met circa drie maanden doorlopen, maar dit kan verlengd worden indien nodig. Gedurende het traject pakken we thuis samen het probleem aan. Na afloop zullen we vervolgens nog het verloop van het traject evalueren en tot een afronding komen.

Over Vlot

Vlot bestaat uit twee spontane meiden die praktische pedagogische gezinsbegeleiding doen, onder meer door middel van gezinsbegeleiding aan huis. In de loop der jaren hebben we veel ervaring op gedaan met kinderen met gedragsproblemen en andere problemen. Ook hebben we veel kennis over psychiatrie. Met onze ervaring en kennis helpen wij gezinnen die problemen hebben met de opvoeding van kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Daarvoor werken we samen met een breed netwerk bestaande uit diverse specialisten. We zijn werkzaam in Utrecht, Amersfoort en omstreken.

Bel meteen voor een afspraak!

Is gezinsbegeleiding aan huis wat je nodig hebt voor je situatie thuis? Dan kan Vlot je verder helpen. Bel gerust naar 06 397 583 68 om verder te informeren, of om meteen een intakegesprek aan te vragen. Je kunt ons ook bereiken per e-mail of het contactformulier.

Contact opnemen Bel direct

Maak een afspraak

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Kort bericht over de afspraak